Sivut

keskiviikko 12. elokuuta 2009

Keskiviikkoa eletään.
Päivät menee niin nopsaa tahtia ettei perässä pysy vaikka ei missään käykkään ku nyhjöttää kotona. Mutta nyt se muuttuu tämän Tummun tyyli, käyn tänään hakemassa kuukausilipun kuntosalille ,jo alakaa läskitki lähteen(toivottavasti).

Ei tässä auta ku yrittää saaha taas elämän syrjästä kiinni. Tähän asti ei oo ollu minkäänlaista otetta tähän elämään,ilo ja elämän halu on ollu kokonaan hukkapiilossa.

Oon tässä miettuny mennyttä elämääni (vaikka sanonta kuuluu : sitä tikulla silmään joka vanhoja muistelee). On ollu monenlaista myllerrystä,pettymystä ja menetystä matkan varrella ja kaikista on hengissä selvinny,miksei sitte nytki.

Tuo silmä varmaan ehtii sokeutua ennenku pääsen silmäpolille. Tk:sta laitettiin erittäin kiireellisenä lähete ja eilen sitte tuli aika .....hö 8.9 ,soitin tulikivi katkusen puhelun että mikä kiireellinen tämä on ,silmä on kipeä ja sitä kutiaa niin että tuun seinähulluks sen kans.
Jos tulee peruutus aikoja mulle saa soittaa ja vielä parempi jos yrittäisivät aikastaa tuota aikaa muuten vain.

Vettä sataa ku saavista kaajettais.... joko kesä on ohi

2 kommenttia:

 1. Uusi "tupa"täällä sinulla.niin se syksy lähenee..vettä satannu koko päivän.Ei se mitään helle on ahistavaa.Terveisin

  VastaaPoista
 2. Tosi suloinen tuo sinun uus kisuli :)
  Mekin saatiin tieto että meän kisun saa hakea jo huomenna ja kun minua ei sitten täällä Pellossa tarvittukaan niinku luulin nii pakkaan itteni autoon takas huomenna ja haetaan Sulo Oskari kotiin :)
  Tänään käydään ostamassa sille tarvikkeet ja sapuskat :)
  Ja kyllä niistä koettelemuksista selviää kun pitää iloisen ja positiivisen mielen yllä sanoo kokemuksen rintaääni jolla niitä on piisannut läpi elämän mutta mieli on säilynyt reippaana kaikesta huolimatta :) Tsemppiä Ystäväni! Kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi jotka Jumalaa rakastaa!
  *esteri*

  VastaaPoista